Свободно време

Слънчево затъмнение и новолуние в Стрелец на 14 декември

4 зодии ще усетят най-силно космическите събития

13.12.2020г. / 14 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 14 декември ни очаква едно от последните интересни космически събития за годината – новолуние, но и слънчево затъмнение в знака на Стрелец. Всички представители на зодиака могат да очакват пренастройване на пътищата, но 4 зодии ще усетят събитието най-силно.

Знакът на Стрелеца е приключенски, променлив огнен знак. Отворената и търсеща приключения енергия може да ни помогне да се изправим пред всякакви потенциални предизвикателства с положителна перспектива.

Това слънчево затъмнение и новолунието ще ни донесат разширяване, трансформация и внезапни промени, последвани от растеж. Новолунията са нова енергия, а много хора може да почувстват желанието да направят промени, да обмислят целите си. Да полагат съзнателни усилия, да се освободят от ограниченията, да сложат край на старите кармични цикли.

Талисмани за късмет за зодия Стрелец

Енергията на Стрелеца ще ни повлияе силно в посока да се освободим, да преценим собствените си мисли и да не позволяваме на никого да контролира или решава вместо нас, но накрая да вземем решения, които да са в съответствие с това, което наистина искаме в дълбочина.

Нещо, за което трябва да внимаваме са емоциите, тъй като заради енергията на затъмнението може да сме по-чувствителни. Хубаво е да отделим време и енергия за йога, медитация, за занимания, които да ни помогнат да балансираме вътрешния си свят. Енергията на Стрелец ще ни помогне да видим по-голямата картина на случващото се край нас и да добием нова визия за пътя, който трябва да следваме.

Обща годишна астрологична прогноза за 2021-а

Ще опознаем по-добре вътрешния ни свят, за да можем да развием онези области от живота, които смятаме, че трябва. Това новолуние ще ни напомни да отворим сърцето си и да взимаме повече решения идващи от него. Страховете нямат шанс, събуждаме се с нова енергия, готови да победим. 

Кои 4 зодии ще усетят най-силно новолунието и слънчевото затъмнение?

Зодия Близнаци

Това събитие ще освети вашия дом на партньорствата, носейки потенциал за драматични финали и начинания. Но ако се задълбочите и надникнете в това, което е под драмата, ще видите, че това е възможност да разширите хоризонтите си в любовта и да се върнете отново във връзка с партньора ви. Ако сте премълчавали своите нужди, сега е моментът да говорите, игнорирането на проблемите само влошава живота ни.

Зодия Стрелец

Родените под този знак ще променят начина, по който изразяват себе си. Ще сте готови за приключения, защото имате нужда от промяна. Може да опитате нещо ново за себе си като физическа активност, промени във външността.

Зодия Риби

Промени очакват Рибите на работно ниво, но ще са в положителен аспект. Въпреки че събитията може да ви напрегнат, покажете най-доброто, на което сте способни и бъдете гъвкави. Ако нещо се разпадне, то е за да дойде друго и по-хубаво.

Зодия Дева

Готови ли сте да излезете от вашата зона на комфорт и да се разделите с обичайните методи за справяне с емоционалните проблеми? Някои от вас ще сложат край на токсични взаимоотношения с познати, роднини, приятели, други пък може да се сближат. Ще повишите вашата сила, Деви, и това ще ви помага да вървите напред.

Снимка: istock

Коментирай